BLOGGRAAAPE!!

2011-05-30 ♥ 23:55:00 1 kommentar(er)

Eftersom det är så tomt på uppdatering här så kirrar jag biffen - jag loggar in och bloggar åt min lilla vän! Eftersom flickan bara ägde sin kamera under de sista matcherna så får ni faktiskt nöja er med hennes få men ack så underbara bilder!

Första kommentaren jag fick av Saga lät så här: "nope miiiitt nummer :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D" och det känns som att det handlade om just nummer sju då - inte pojken utan numret! Efter det följdes det upp med kamerafrågor hit och dit. Har nu i slutändan när hon skaffat systemkamera faktiskt kunna hjälpa henne med de frågorna hon haft och jag hoppas verkligen det har varit till någon hjälp och att det har varit till någon användning.

Har under de senaste månaderna fått bättre och bättre kontakt med Saga vilket jag är evigt tacksam för. Hon har väldens bästa personlighet men det ligger tyvärr gömd för allmänheten under det dåliga självförtroendet. Kan berätta mina största hemligheter för henne och jag hoppas att det är ömsesidigt!

Ska förövrigt få främmande från ägaren av denna blogg på onsdag! Blir att sova över hos mig och sedan bara ta det lugnt på torsdag. Träffa Alicia och Linn, ta en fika och bara njuta av ledigheten!

Förstår inte vad jag gör här egentligen men jag kände bara att det behövdes lite uppdatering, även om den är lika vettig som detta svammel. Hon har till och med upptäckt mig, hon vet att jag har loggat in på hennes blogg och skriver detta inlägg. Men från början var det tänkt som en bloggrape, hahah..

Du får ha det så bra så hörs vi kanske en annan gång, kram. Over and out, Emma Nyström (http://emmaanystrom.blogg.se) loggar ut.

dålig uppdatering

2011-05-28 ♥ 19:19:02 2 kommentar(er)

Ja, eftersom att det inte finns så mycket att skriva om +
inga bilder att visa... så blir det väldigt dålig
uppdatering här!
Men jag har iallafall lyckats hitta 3st helt oredigerade bilder från
saik-luleå och saik-fkb.Ni har förmodligen redan sett bilderna. Men så blir
det när man inte hunnit fota så mycket under säsongen!

Retas

2011-05-24 ♥ 20:06:07 0 kommentar(er)

speciellt

2011-05-22 ♥ 07:00:00 2 kommentar(er)

Bilderna är helt oredigerade och inte
dom bästa, men har ändå sin charm!!
Fick en rolig och mycket fin bild på Emma när
hon fotade juniorhockeyn för ett tag sedan! :)

Emma & Viktoria

2011-05-20 ♥ 22:12:55 1 kommentar(er)

Hallå i stugan! Emma & Viktoria här.. Flickan som står som ägare för denna blogg bad oss gästblogga - nu är vi här! Har egentligen inget vettigt att skriva men ett inlägg ska vi väl få ihop.. Nu ska vi berätta en saga (så rolig jag är, hahah) för er! Nä, nu ska vi berätta om oss själva fast det är den andra som skriver det. Invecklat. Läs om du vill, hoppa över det om du inte vill.

Viktoria är en mycket rolig prick som jag ibland kallar kusin, ibland syster och ibland även min man - eftersom vi spenderar mycket av vår vakna tid i samtal med varandra, antingen live eller i telefon - spenderar mycket tid tillsammans i allmänhet!

Har vuxit ihop under det gångna året med all hockey och sådant som kretsar runt det. Har tvingat upp henne klockan sju på lördasmornar bara för att tvinga med henne på hockeyträningar hit och morgonvärmningar dit. Även Saga har utsatts för mitt tvång. Men hoppas att det inte är något som någon av dem ångrar allt för mycket.

Hon går första året på frisörutbilningen på John Bauer i Skellefteå för att utbilda sig till.. Frisör? Hon bor i varje fall i Jörn för vanligheten, när hon inte befinner sig i min lägenhet då, hahah.

Hon är även väldigt duktig på att fota denna flickan, hon har faktiskt inte fotat så värst länge. Favoritmotivet är förhoppningsvis hockey men jag är inte helt säker! Hon har även följt med mig runt på olika fotouppdrag under våren och det kan jag ju berätta: HON ÄR VÄRLDENS BÄSTA ASSISTENT!

Nu ska jag sluta, skulle lätt få ihop en roman om denna flicka men vi avslutar här! Nu vill Viktoria tydligen skriva ner all skit hon kan om mig. Vi hörs kanske en annan gång!


Emma.. bam bam bam Nyström är en person som alltid har något lurt på gång. Hon är tänker oftast på sin familj och vänner i första hand. Och Emma är den som kommer med roliga saker som man kan skratta länge åt. Och humorn på denna kvinna är något som varje männinska borde ha... Vad nu det ska betyda? haha. Men Emma är även den person som är väldigt lätt att ha och göra med! Även väldigt kreativ!

Just nu så går Emma första året på Baggium Yrkesgymnasium i Skellefteå. Med inrikning omvårdnads! I skolan är denna kvinna väldigt bra! Övermänskligt bra! Och jag har länge funderat på varför hon går just denna linje när hon egentligen borde gå media och jounalistik! Hon är GRYM fotograf om ni undrar!

Emma har flera intressen kompisar, foto och hennes troligtvist största intresse HOCKEY! Hennes hjärta brinner för Skellefteå AIK ( Vilket annat?) och har väl i stort sett gjort det hela hennes liv. Emma ringer varje dag till mig och säger hur det gick i nattens NHL matcher. Lite kul är det ju att hon sitter kl 3-4 på nätterna och sedan har skola nästa dag! Vissa kanske börjar kanske undra med det är faktist typiskt Emma. Har hon bestämt sig för en sak så är det så.

Ja jag skulle kunna sitta här i evigheter och skriva men det måste ju ta ett slut någon gång så jag avslutar med att säga att Emma is the Shit så då vet ni!

Hoppas att Saga blir nöjd över våran flummiga gästblogg och ger oss förtroende att bloggar någon mer gång, hahah.. Ha det så jättebra, sov gott och dröm söta drömmar om David eller vilken annan hockeypojke du nu väljer. Kram! ♥

Vill ni hitta oss så återfinns vi på http://emmaanystrom.blogg.se eller http://viktoriasjolund.blogg.se! Bara ifall ni undrar.

Warg till KHL

2011-05-19 ♥ 16:16:33 1 kommentar(er)Jaha, Fredrik lämnar alltså Skellefteå för Riga. Vem blir då lagets nästa
lagkapten? Jimmie kanske...

Från 7 till ?

2011-05-19 ♥ 07:00:00 1 kommentar(er)

Nästa säsong åker ju David över och spelar i NHL, och jag vill
bara tacka för dom här säsongerna och alla gånger
jag har träffat honom, hur otroligt snäll han är
dessutom hoppas jag att han har det bra i Ottawa!
Och att vi får se han i skellefteå tröjan igen.


#3

2011-05-16 ♥ 20:56:40 0 kommentar(er)

Blandat

2011-05-16 ♥ 07:00:00 3 kommentar(er)


ny tröja!

2011-05-13 ♥ 16:10:18 4 kommentar(er)

Blandat

2011-05-12 ♥ 16:20:00 0 kommentar(er)

Bilder som jag förmodligen inte har visat tidigare!!#7

2011-05-12 ♥ 14:30:00 2 kommentar(er)

727st

2011-05-12 ♥ 12:00:00 0 kommentar(er)

 

nå?

2011-05-08 ♥ 07:00:00 0 kommentar(er)

eftersom att jag inte fått några kommentarer förrutom av
Emma och Viktoria om månadens
hockeybild så vet jag inte hur det blir!

Tror det skulle vara en kul grej, men då måste ju ni vilja
visa era bilder här...
Jag gillar verkligen den här bilden!!!

Svaren!

2011-05-06 ♥ 20:40:00 1 kommentar(er)

Emma [hockey & foto] om kom igen!:

Kan du inte visa upp den första hockeybilden du tog och den sista du tog - den här säsongen? (Du tog väl någon bild med min eller Viktorias kamera i början?)

Vad har du gjort för att bli så duktigt på att fotografera - så fort?haha, jag själv skulle säga att det är tack vare att jag har
en ny kamera och fått expert hjälp ;)
Nämen jag brukar inte kunna säga att jag är nöjd med något
som jag har gjort, men jag kan erkänna att
det är lite skillnad på bilderna!

 mee om Igen...:

vilken mobil har David?

Han har en iPhone 4!

olli om Igen...:

Har David någon bästis?
<3

Han har nog många goda vänner, men bästis
är nog Tim eller Melker :)

wiiiiiii! om Igen...:

Har du något bra fototips som man kan ha nytta för i sport/natur/folk/möbler?

hm, det beror nog på vilken kamera + objektiv man har.
Men som när jag fotar sport (hockey) så har jag
Bländare: 4-5,6
Slutartid: 1/160
ISO: 800

ONLYPAULINAA om Igen...:

1.Vad tycker du om david? :D
2. Tycker du david är snygg? ;D
3. Hur tror du det går för aik nästa säsong? :D
4. Har du några fler favorithockeyspelare? :D
5. Att David Rundblad är bäst? :D

1. Jag tycker att han är en superbra spelare!
2. haha, ja ;)
3. Jag tror att det blir tufft eftersom att dom
tappar många rutinerade spelare,
men det går nog bra endå!
4. ja, Niclas Burström, Joel Mustonen, Adam Pettersson, Oscar Lindberg är några av dom :)
5. Ja, han är bäst ;)

Frida:) om Tim Erixon igen:

Hej!
Har du någon annan idol, elr lika stor?:D

 Ja, kolla förra frågan! :)bloglovin

Det är INTE David Rundblad som äger denna blogg!